Roto

Roto tweewielers is een echte Deventer onderneming, waar de fietsliefhebber een ruime keuze heeft. En waar men aan de Ceintuurbaan terecht kan voor goede service en onderhoud. Zij zijn de sponsor van onze Roto kunstroute.

Waarom sponsoren jullie het Fietstival?

Roto Tweewielers sponsort het fietsfestival omdat wij de tweewielerspecialist zijn van Deventer en omsteken.
Wij richten ons met name op fietsen voor recreatief en dagelijks gebruik, dus de deelnemers aan de kunstroute zijn echt onze doelgroep. Door het evenement te sponsoren en onze naam te verbinden aan de Roto Kunstroute hopen wij voor veel inwoners van Deventer een mooie dag mogelijk te maken waarbij ze hun omgeving op een andere manier leren kennen.

Wat dragen jullie bij aan de dag?

Wij gaan op een leuke manier veel van onze klanten laten deelnemen aan deze mooie dag!

Wat betekent ‘de fiets’ voor jullie?

Wij zien de fiets als vervoersmiddel voor dagelijks en recreatief gebruik. Lekker buiten in de frisse buitenlucht, geen last van files en optimale vrijheid ervaren terwijl je de wereld om je heen in je opneemt.

Wat betekent het voor jullie dat dit een Deventer evenement is?

Deventer is de plaats waar een groot deel van onze klanten vandaan komt. Ons bestaan hebben wij te danken aan de inwoners van Deventer dus hoe mooi is het dat we nu wat kunnen terug doen voor de fietsende Deventenaar.

Wat betekent Roto voor de Deventer fietser?

Roto Tweewielers is al 20 jaar dé tweewielerspecialist van Deventer en omstreken. Denk je aan fietsen denk je aan Roto, denk je aan Roto dan denk je aan fietsen.

 

Kreeg u een sponsorkaartje van ons? Die kunt u hier activeren.