Rivel

 

 

 

 

Rivel en Hollandia zijn merken van het in Deventer gevestigde bedrijf BigBicycle. Zij sponsoren onze Rivel Urbantrail

 

Waarom sponsoren jullie het Fietstival?

Het Fietstival is een prachtig evenement voor jong en oud.
Actief bewegen, dagelijks 30 minuten fietsen, draagt bij aan een goede conditie en gezondheid. Rivel en Hollandia fietsen worden in Deventer ontwikkeld en daar zijn we trots op. Deventer beleefstad, voor ons de boeiendste stad van het oosten met onze vestiging aan de IJssel. En hoe leuk is het om je te verplaatsen op een Deventer fiets: Rivel of Hollandia. Wij vinden dat bijzonder leuk. En we denken u binnenkort ook.

Wat dragen jullie bij aan de dag?

Op Hemelvaartsdag staan we met een selectie van het Rivel en Hollandia assortiment in het Havenkwartier in Deventer. U kunt daar diverse fietsen uitproberen. U krijgt van ons advies. We beantwoorden uw vragen, zoals: welke fiets past het beste bij mijn verplaatsingen voor het woon- werkverkeer of voor toertochten; wat zijn de voordelen van een e-bike; hoe ga ik om met de accu? Ook kunt u een e-bike testen. Wat heeft uw voorkeur een middenmotor of een voorwielmotor?
En koopt u op donderdag 30 mei 2019 een fiets, dan ontvangt u 10% korting op de aanschafprijs. De fiets wordt afgeleverd bij de dealer in de eerste week van juni 2019. En van de aanschafprijs wordt 10% aan het goede doel ‘onder andere de G-rijders van de Zwaluwen. Wielrenners met een verstandelijke beperking die meedoen aan de special Olympics, geschonken’.

Wat betekent ‘de fiets’ voor jullie?

Holland fietsland! Fietsen, door weer en wind. Wat zouden we zijn zonder de fiets?! De Nederlander is vergroeid met de fiets. De dreumes en zijn loopfiets. We verplaatsen ons dagelijks op de fiets. Fietsen brengt rust en geeft vrijheid. En fietsen is duurzaam en gezond!
Rivel ontwikkelt, ontwerpt en produceert fietsen. Het merk Rivel bestaat sinds 1948 en behoort nu tot de A-merk fietsen.
In 2019 hebben we een prachtige en uitgebreide collectie e-bikes, met AEG, Bafang, Bosch middenmotoren. Een speed pedelec. Stoere e-bikes met brede banden: de ‘Urban look’. En natuurlijk de ‘gewone fiets’. We beleven enorm veel plezier aan fietsen. Wij zijn ondernemers met passie voor fietsen, die we ontwerpen ontwikkelen en produceren.

Wat betekent het voor jullie dat dit een Deventer evenement is?

Deventer is een prachtstad. Een Hanzestad, waar handel een drijfveer is voor Deventer bedrijven. Wij zijn ruim 15 jaar geleden in Deventer gevestigd. Vanaf 2015 kijken we dagelijks uit op de IJssel. Deventer heeft een grote historie ook in het organiseren van evenementen. Met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, het aanleggen van fietsbanen in en om de stad, wordt ook de consument uitgenodigd vaker de fiets te gebruiken en de auto te laten staan. Daar willen we graag aan meewerken. Deventenaren gezond(er) maken op een Deventer fiets: Rivel of Hollandia.

Wat betekenen Rivel en Hollandia voor de Deventer fietser?

Rivel en Hollandia worden in Deventer, ontworpen, (verder) ontwikkeld en verkocht via de dealers. ‘De fietsfabriek van Deventer’ is een knipoog naar de gevestigde historie: Burgers die ooit in Deventer begon. De ondernemers Jan Hafkamp en Alma de Weerd hebben met hun visie prachtige fietscollecties in de markt gezet. En zeker zo belangrijk is dat zij ook de dealers een goede boterham gunnen. Rivel wordt uitsluitend verkocht via dealers.
De fietser kan kiezen uit een breed assortiment bij Rivel en Hollandia. Voor jong en oud. Voor een kleine en grote beurs. Wat is er nu leuker om in je ‘eigen stad’ op een Deventer fiets te rijden?! Maak een fietstochtje over het parcours op 30 mei 2019. Een fietservaring die je niet snel zult vergeten. Je bent van harte welkom.

Rivel Aspen
Hollandia Fronta