Fietstival wordt een prachtig evenement

Inmiddels is een enthousiast team binnen onze club bezig met de voorbereiding van een schitterend evenement: het Fietstival op hemelvaartsdag 30 mei. Net als met de classics die we elf jaar hebben georganiseerd is het fantastisch om als club weer samen te werken aan een dergelijk evenement waar weer veel mensen plezier aan kunnen beleven en dat ook een mooi bedrag op zal leveren voor ons goede doelen. Een van de doelen die we dit jaar steunen is de G-rijders van de Zwaluwen zoals u weet. Zij zijn deze week vertrokken om deel te nemen aan de Special Olypmics. Wedstrijden waar ze zich intensief op hebben voorbereid.

Het Fietstival wordt een gevarieerd evenement: voor jong en oud, met gratis onderdelen en ritten waarvoor een bescheiden bijdrage wordt gevraagd. Maar daarvoor wordt er dan ook heel wat aangeboden: een kunstroute die u langs verrassende plekken in Deventer zal voeren en langs kunstwerken die u misschien altijd gedachteloos voorbij rijdt. U ontvangt als deelnemer een uitgebreide gids met beschrijvingen. Een urbantrail voor de mountainbikes met veel uitdagende én hilarische hindernissen, die dus ook voor het publiek de moeite waard is.

Met aandacht voor 150 jaar Burgers, de eerste fietsenfabriek in Nederland, lezingen op verschillende terreinen, demonstraties bmx en voorstellingen van het Deventer Jeugdcircus. Kortom: voor ieder wat wils.

Maak er ook een gezellige dag van en bestel vast uw kaartjes voor de urbantrail of de kunstroute! Dat kan via deze link.